dimecres, 29 d’abril del 2020

Apps

Instal·la l'App
Instal·la l'App
A través de l'app les criatures poden reconèixer i aprendre a identificar rutines, emocions i autocuidats presents en el seu dia a dia. A més, els contes són una bona eina per cridar la seva atenció, "José Aprende" permet llegir-los creant així un vincle amb la persona que llegeix o bé reproduir-los augmentant així la seva autonomia.

Instal·la l'App
Araword és una aplicació que permet fer una escriptura simultània de text i pictogrames. Pots fer-ho de forma escrita mitjançant el teclat o ve mitjançant la veu. Aquesta aplicació està orientada per alumnes amb dificultats de comunicació, per treballar la lectoescriptura


Dictapicto és una aplicació que permet convertir en informació visual el llenguatge oral, la veu, en temps real i de forma deslocalitzada.
Aquesta aplicació té com a objectiu millorar l'accés a la informació, facilitant la comprensió de l'entorn sense que familiars, veïns del barri o altres persones properes coneguin sistemes de comunicació augmentatius i alternatius.
Inicialment ha estat concebuda per a ser utilitzada amb persones amb TEA i ha estat pensada per anticipar i seqüenciar activitats de la vida diària de manera flexible i en diferents escenaris; facilitant la participació i la interacció de l'usuari amb el seu entorn.
A més, es presenta com una eina senzilla i pràctica amb la qual es poden preparar de forma àgil materials bàsics per a, per exemple, preparar normes o històries socials senzilles.

Instal·la l'App
Serveix per treballar els conceptes matemàtics amb nens i nenes a partir de 4 anys. S'adapta totalment al nivell de l'infant i va augmentant la dificultat de manera progressiva.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada